domingo, 16 de mayo de 2010

CLUB SKI CANM-CERDANYA

CANM-CERDANYA

INTERCLUBS:

Amb un dissabte mig ennuvolat es va marcar l’inici de la primera sortida de la Lliga Catalana d’interclubs. Es va sortir de Cerdanya a les 7:00h i es va arribar a Espot a les 10:15h. La cursa de gegant del dissabte a l’Estadi d’Espot va ser el mateix traçat utilitzat per els Alevins en el Trofeu Floquet de neu de la demarcació occidental. Un traçat fàcil amb 23 portes i poca distància entre elles varen fer que la cursa es desenvolupés sense cap tipus de problema amb nomès 4 abandons de 106 corredors/es.
El diumenge la cursa d’eslàlom ja va ser diferent amb una primera mànega de 36 portes amb 2 figures triples i una doble i una segona mànega de 35 portes amb un traçat molt tancat amb una figura doble, una triple i una quàdruple i que dels 83 corredors/es en van abandonar o en van ser desqualificats 22.
A part dels 15 podis obtinguts cal destacar els dobles 1er llocs de l’Anna Mascaró, les estrenes a podi de la Marta Tamarit, l’Elena Plana, en Dorjy Dazy, en Victor Boix i el quart millor temps de la general en la cursa de l’eslàlom tant masculí com femení de la Marta Altayo.
Bons resultats d'Interclubs a Boí Taüll després d’una cursa més fluixa a Espot 18-02-2008
Un traçat molt més curt i tècnic que el de l'edició passada va fer que es donés la cursa per acabada amb tan sols 1h 15', tenint en compte que hi havia 164 corredors.Com passa sempre en les curses dels Pirineus Occidentals, la cursa d'Interclubs es va fer posterior a la de Lliga Catalana d'Alevins i, per tant, la primera corredora no va sortir del portilló fins a les 12:15h.A diferència de la darrera cursa que es va realitzar a Espot, tant tècnics com corredors/es van captar el missatge de l'anterior cursa i no sabien que no es podien permetre una allau de desqualificats com la que havia passat.Els traçat, ja a nivell de Juvenils, (després de passar 130 Alevins i 70 INF) no estava per llençar coets, amb unes corbes amb la neu totalment trencada i plena de banyeres. Tot i això els noies/es varen aguantar el tipus i varen fer bons resultats.Quatre podis: un 2on i un 3er en JUVII, un molt treballat 3er de JUVI, un 1er SENIOR van ser el premi de la gran competitivitat que hi va haver en aquesta cursa.Cal recordar que molts clubs de la demarcació occidental no participen en curses de la nostra demarcació i això es nota a nivell de resultats en aquestes proves.Pel que fa a INFII noies i JUVI noies s'està allà, però ens falta l'última empenta, segons diu Jordi Selga, responsable d'Interclubs de Masella. Els tècnics confien molt en elles i saben que si continuen treballant tot acabarà donant els seus fruits. En INFI noies malauradament només tenen una inscrita i les opcions són poques. Tot i que, poc a poc, va millorant les seves marques, la seva implicació i compromís a finals de temporada farà un canvi important.En INFI i II nois s'està una mica en la mateixa línia de les noies i molt esperançats.Per acabar els JUVII, els resultats són el premi a tots aquests anys de treball i esforç que hi han dedicat i que són l'exemple a seguir dels seus companys de les categories inferiors.